1/3/10

ΙΛΑΡΟΤΡΑΓΩΔΙΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...

Ο Δήμος Τραγανού επέστρεψε το βιβλίο του Λούρμπα και ο κ.Κουλούρης δήλωσε ότι θα ζητήσει συγνώμη...

Η ιλαροτραγωδία γύρω από το γνωστό βιβλίο των κυρίων Λούρμπα-Κουλούρη συνεχίζεται και εκτός ορίων του Δήμου Λεχαινών.
Χθες στη συγκέντρωση που έγινε στο Τραγανό για το σχέδιο "Καλλικράτης" , σε διαμαρτυρία του επικεφαλής της αντιπολίτευσης στο Δήμο Τραγανού για χαρακτηρισμούς που αποδίδει το βιβλίο αυτό στο Τραγανό, ο κ.Κουλούρης δήλωσε ότι καταδικάζει το συγκεκριμένο σημείο του βιβλίου και δεσμεύεται να παραβρεθεί -αν χρειαστεί μαζί με τον συγγραφέα στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο προκειμένου να ζητήσουν συγνώμη...Αυτά διαβάζουμε στη σημερινή "Πρωινή" του Πύργου.
Σήμερα ,όπως πληροφορηθήκαμε, ο Δήμος Τραγανού , σε ένδειξη διαμαρτυρίας, επέστρεψε στον κ.Κουλούρη το πακέτο με τα βιβλία που του είχε στείλει.
Και έπεται συνέχεια...

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΔΗΜΟΣ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΕ ΜΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΕ; ΠΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ; ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ ΔΕ ΖΗΤΑΜΕ ΣΥΓΝΩΜΗ, ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΚΥΡΙΕ! ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΕ ΚΟΥΛΟΥΡΗ, ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ: ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ. ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΜΑΛΙΣΤΑ, Η ΠΟΙΝΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 10ΕΤΗΣ ΚΑΘΕΙΡΞΗ, ΜΗ ΕΞΑΓΟΡΑΣΙΜΗ. Α, ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ: ΝΑ ΤΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ (ΕΤΣΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΚΑΙΟΙ).

Ανώνυμος είπε...

Παρακολούθησα πρόσφατα ημερίδα που διοργανώθηκε στην Αθήνα με τη συμμετοχή καταξιωμένων συγγραφέων. Μίλησαν με ειλικρίνεια για τη δυσκολία που έχουν, εφ' ενός να βρουν εκδότη - με δεδομένη την οικονομική κρίση - κι αφ' ετέρου να πουλήσουν κάποιες (λίγες) χιλιάδες αντίτυπα. Διαβάζω στην τοπική εφημερίδα ότι το βιβλίο του κ. Λούρμπα κυκλοφότησε σε χιχλιάδες αντίτυπα σ' όλη την Ελλάδα. Αναρρωτιέμαι: Για να πωληθεί ή να χαριστεί; Σε ποιους και για ποιο λόγο; Πόσο κόστισε το όλο εγχείρημα; Ποιον θα οφελήσει τελικά; Και, τέλος πάντων, ποσες χιλιάδες Ελλήνων ενδιαφέρονται για το περιεχόμενο αυτού του βιβλίου; Απαντήστε μου, μην πηδηχτώ απ' το παράθυρο!

Ανώνυμος είπε...

Το θέμα είναι ότι δαπανήθηκαν χιλιάδες ευρώ για να εκδοθεί ένα κακογραμμένο προπαγανδιστικό και προκλητικό (οι αντιδράσεις για τις ρατσιστικές αναφορές στο Τραγανό είναι ενδεικτικές) βιβλίο από έναν άσχετο που παριστάνει τον ιστορικό συγγραφέα-τρομάρα του, με απόφαση ενός αλαζόνα δημάρχου που εν όψει Καλλικράτη θέλει να το παίξει υπερδήμαρχος- ο δύστυχος!
Η αποκορύφωση δε της αθλιότητας αυτής είναι ότι ενώ ζητούν από δω και από κει συγνώμες για λάθη και παραλείψεις, που "θα διορθωθούν" , εξακολουθούν να κυκλοφορούν αυτό το κατασκεύασμα απτόητοι...

Ανώνυμος είπε...

ΣΑΣ ΑΝΑΦΕΡΩ ΜΟΝΟ ΟΤΙ, Η ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΕΝΟΣ ΛΑΘΟΥΣ (ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΟΝ ΕΚΔΟΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ) ΣΤΟΙΧΙΖΕΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ.