3/9/07

Συνέντευξη Τύπου στην Πάτρα,
Tρίτη 4 Σεπτεμβρίου, ώρα 12.00
Στο TEE, Τριών Ναυάρχων
Οι προτάσεις των ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ για την οικολογική και οικονομική ανασυγκρότηση της Πελοποννήσου μετά τις φωτιές

Οι ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ παρουσιάζουν, επίσης, τους υποψηφίους τους στην Αχαϊα, την Ηλεία, την Αιτωλοακαρνανία και την Κορινθία, τους στόχους τους στις βουλευτικές εκλογές καθώς και τις πολιτικές αλλαγές που επιδιώκουν
Οι ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ σας προσκαλούν σε συνέντευξη τύπου, την Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2007, στις 12.00 στο ΤΕΕ (Τριών Ναυάρχων).
Στη συνέντευξη τύπου συμμετέχουν:
- Νίκος Χρυσόγελος, συντονιστής της εκλογικής καμπάνιας των ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ
- Οι υποψήφιοι των ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ στην Αχαϊα, την Κορινθία, την Αιτωλοακαρνανία και την Ηλεία
Στη συνέντευξη τύπου θα παρουσιαστούν:
- Οι προτάσεις και πρωτοβουλίες των ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ για την οικολογική και οικονομική ανασυγκρότηση της Πελοποννήσου μετά τις φωτιές, το σχέδιο απόφασης που κατατέθηκε στο Ευρωκοινοβούλιο σε συνεργασία με του Πρασίνους Ευρωβουλευτές
- Οι προτάσεις τους για τις πολιτικές και κοινωνικές αλλαγές που επιδιώκουν με την είσοδό τους στη Βουλή καθώς και οι υποψήφιοι/ες στην Αχαϊα, την Ηλεία, την Αιτωλοακαρνανία και την Κορινθία.

Για επικοινωνία: Ν. Χρυσόγελος, τηλ 6936672882

Συνημμένο σύντομο κείμενο για τη σύνθεση των ψηφοδελτίων στις διάφορες περιοχές καθώς και του ψηφοδελτίου επικρατείας των ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ. Υπενθυμίζουμε ότι επικεφαλής του ψηφοδελτίου επικρατείας των ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ είναι ο ποιητής Νάνος Βαλαωρίτης, ένας από τους μεγαλύτερους εν ζωή σύγχρονους ποιητές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: