7/7/12

ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ,
 Η ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ...

Αποδέκτης απειλών από τηλεφώνου  κατά της σωματικής του ακεραιότηταςυπήρξε  χθές το μεσημέρι ο Θανάσης Κεφάλας, μέλος της ΕΠΟΠ.
Δράστης γνωστός επιχειρηματίας  που εμπλέκεται σε βιομηχανική μονάδα της περιοχής που έχει απασχολήσει τα ΜΜΕ, τις αρμ'οδιες υπηρείες και έχει ξεσηκώσει τους κατοίκους γειτονικών οικισμών από τη λειτουργίας της .
Η ΕΠΟΠ από την πρώτη στιγμή της ίδρυσής της (1994) αγωνίζεται χωρίς διακρίσεις και σκοπιμότητες γισ την υλοποίηση των καταστατικών της σκοπών που πρώτος και κύριος είναι η προστασία του φυσικού και ανθρωπογενούς περιβάλλοντος. Σε αρκετές περιπτώσεις έχει έλθει αντιμέτωπη με συμφέροντα και αντιλήψεις που έρχονται σε ευθεία αντίθεση με τη νομιμότητα. Αυτη τη νομιμότητα υπερασπίζεται και αν μερικοί νομίζουν ότι είναι υπεράνω του νόμου και μπορούν να δρουν ανεξέλεγκτα, την απάντηση καλούνται να τη δώσουν οι αρμόδιες διοικητικές υπηρεσίες και η Δικαιοσύνη/
Ο Θανάσης Κεφάλας που είναι και μέλος του Πανελληνίου Συμβουλίου των Οικολόγων Πράσινων, ενημέρωσε για το περιστατικό και το Αστυνομικό Τμήμα Λεχαινών για τις απειλές που δέχθηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: