22/11/09

Ημερίδα για την σύνοδο της Κοπεγχάγης και την κλιματική αλλαγή με ομιλητή τον Νίκο Χρυσόγελο
Την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου ,ώρα 6μμ, στο Δημαρχείο Πύργου


Λίγες ημέρες πριν την κρίσιμη σύνοδο της Κοπεγχάγης για το κλίμα του πλανήτη Γη, η Πολιτική Κίνηση νομού Ηλείας των Οικολόγων Πράσινων διοργανώνει μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα ημερίδα.
Αυτό θα συμβεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Λάτσειου Δημοτικού Μεγάρου Πύργου την ερχόμενη Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου, στις 6 το απόγευμα.
Τίτλος της ημερίδας είναι «Η κλιματική αλλαγή και η διάσκεψη της Κοπεγχάγης» και ανάμεσα στους ομιλητές θα είναι και ο εκπρόσωπος του κόμματος των Οικολόγων Πράσινων, Νίκος Χρυσόγελος.

«Η συγκεκριμένη εκδήλωση αποτελεί συνέχεια του εκλογικού αποτελέσματος της 4ης Οκτωβρίου που επέφερε διπλασιασμό των ψηφοφόρων των Οικολόγων Πράσινων στον νομό Ηλείας. Κάτι σίγουρα που δεν περνά απαρατήρητο αφού υπήρχαν μεγάλες οικονομικές και οργανωτικές δυσκολίες ενώ τα στελέχη της κίνησης στην Ηλεία ασχολούνται με την πολιτική στον ελεύθερο χρόνο τους, παράλληλα με τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις. Μάλιστα προσκαλούμε όλους όσοι θέλουν να ενταχθούν σ` αυτήν να έρθουν στην εκδήλωση και να γίνουν μέλη της»… αναφέρουν χαρακτηριστικά στελέχη της Πολιτικής Κίνησης νομού Ηλείας των Οικολόγων Πράσινων.

Το πρόγραμμα και οι ομιλητές της εκδήλωσης έχουν ως εξής:

- Γιώργος Κανέλλης, εκπαιδευτικός, στέλεχος περιβαλλοντικών οργανώσεων: «Το φαινόμενο της κλιματικής αλλαγής»

- Μιχάλης Αναστασιάδης, γεωπόνος, μέλος των Οικολόγων Πράσινων ν. Σπάρτης: «Κλιματική Αλλαγή και Γεωργία»

- Νίκος Χρυσόγελος, χημικός, εκπρόσωπος Οικολόγων Πράσινων: «Η διάσκεψη της Κοπεγχάγης» (πολιτικές διαστάσεις, προοπτική)

Μετά το τέλος των ομιλιών θα δοθεί ο λόγος σε όποιον από το κοινό θέλει να διατυπώσει ερωτήματα ή τις απόψεις του.

Η συγκεκριμένη εκδήλωση αποτελεί ουσιαστικά την πρώτη «επίσημη» της Πολιτικής Κίνησης των μελών του κόμματος στην Ηλεία, στην οποία έχουν ξεκινήσει και εντάσσονται το τελευταίο διάστημα αρκετοί πολίτες της περιοχής που τρέφουν μεγάλη ευαισθησία για το περιβάλλον και την κλιματική αλλαγή, εκπρόσωποι περιβαλλοντικών οργανώσεων, φυσιολατρικών συλλόγων και πάρα πολλοί ακόμα που συμφωνούν με τις θέσεις των Οικολόγων Πράσινων.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση: Διονύσιος Κράγκαρης (6932 232595), Θανάσης Κεφάλας (6939 023489), Φάνης Τσαπικούνης (6973 386615), Γιώργος Γουβιάς (6932 741401).

Δεν υπάρχουν σχόλια: