17/9/07

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΥΣΑ


Οι ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ θέλουν να ευχαριστήσουν όλους και όλες όσοι/ες κινητοποιήθηκαν και συμμετείχαν στην προσπάθεια να συγκροτηθεί ένα πράσινο κόμμα με σημαντική δυνατότητα επηροής των πολιτικών και κοινωνικών εξελίξεων, που θα μπορεί να προωθεί λύσεις και να αλλάζει τις πολιτικές.

Ευχαριστούμε όλους και όλες που επέμειναν μέχρι τέλους και ψήφισαν τους ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ, παρά τα διλήμματα που επικράτησαν, ιδιαίτερα τις τελευταίες μέρες, και τους κατέστησαν το 6ο σε σειρά ψήφων πολιτικό κόμμα.

Παρά τον πλήρη αποκλεισμό από τα περισσότερα ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα, καταφέραμε να κερδίσουμε την εκτίμηση και να προκαλέσουμε το ενδιαφέρον πολλών περισσότερων από αυτούς που μας ψήφισαν τελικά, και αυτό αποτελεί μια ουσιαστική βάση για να δουλέψουμε μαζί με χιλιάδες ανθρώπους σε όλη τη χώρα ανεξάρτητα από τι ψήφισαν τελικά.

Τώρα ξεκινάμε μια μακροχρόνια δουλειά μέσα στην κοινωνία, θα είμαστε παρόντες στα θέματα της προστασίας του περιβάλλοντος, της κοινωνικής αλληλεγγύης. της μεταστροφής της οικονομίας προς μια πράσινη, βιώσιμη κατεύθυνση, της αύξησης των θέσεων εργασίας σε κοινωνικά και περιβαλλοντικά αναγκαίες δραστηριότητες, της βελτίωσης της ποιότητας ζωής, της προάσπισης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, της διαμόρφωσης ενός συμμετοχικού, αμεσοδημοκρατικού μοντέλου διακυβέρνησης, της απεξάρτησης από τον κομματισμό και τις πελατειακές σχέσεις.

Η ελληνική κοινωνία χρειάζεται μια πολιτική δύναμη που θα εμπνέει και ενεργοποιεί τους πολίτες, θα ασκεί κριτική αλλά και θα συμβάλει σε βαθιές οικολογικές αλλαγές την εποχή της πρωτοφανούς οικολογικής κρίσης, την εποχή της κλιματικής αλλαγής. Οι ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ θα είναι εδώ.

Οικολόγοι Πράσινοι
ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ
www.ecogreens.gr - email: ecogreen@otenet.gr
Αθήνα: Κολοκοτρώνη 31, 10562, τηλ. 210.3241001, fax 210 3241825
Θεσσαλονίκη: Φιλίππου 51, 54631, τηλ. 2310.222503, fax 2310.421196
(στη φωτογραφία το περίπτερο που έστησαν προεκλογικά οι Οικολόγοι Πράσινοι στην Πάτρα)

Δεν υπάρχουν σχόλια: