15/9/07

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ

Ευχαριστούμε όσους συμμετείχαν σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια, αυτο-οργανώθηκαν, έκαναν δική τους υπόθεση την ενημέρωση για τους ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ.
Όλα τα στοιχεία και τα μηνύματα που λαμβάνουμε δείχνουν ότι οι ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ μπορούν να υπερβούν το 3% και να μπουν στη Βουλή εκλέγοντας 8-9 βουλευτές, ταράζοντας τα πολιτικά νερά, προωθώντας λύσεις στα περιβαλλοντικά, κοινωνικά και οικονομικά προβλήματα. Αυτό, όμως, εξαρτάται από όλους όσοι έχουν κατ’ αρχή επιλέξει να ψηφίσουν ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ. Για να γίνει πραγματικότητα χρειάζεται ακόμα μεγαλύτερη ενεργοποίηση όλων μας. Η προεκλογική καμπάνια μας ολοκληρώθηκε αλλά μέχρι αύριο το πρωί, ακόμα και μπροστά στην κάλπη πολλοί άνθρωποι θα σκέφτονται τι να ψηφίσουν. Μιλήστε σε αναποφάσιστους, σε ανθρώπους που θα ψήφιζαν λευκό ή άκυρο. Οι ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ είναι μια πρόταση για να πετύχουμε πολιτικές αλλαγές, Ενημερώστε έστω και σήμερα τους φίλους και γνωστούς σας, σπάστε τη σιωπή των ΜΜΕ μέσα από τις προσωπικές επαφές, τα e-mail και το διαδίκτυο. Θα διαπιστώσετε ότι όσοι το μαθαίνουν, πείθονται σε σημαντικό ποσοστό να ψηφίσουν τους ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ «μου δίνετε λύση», ακούμε.
Υποσχόμαστε ότι θα είμαστε εδώ και αύριο, όποια και αν είναι τα αποτελέσματα, θα συναντηθούμε για να διαμορφώσουμε ένα ισχυρό πράσινο κίνημα με όλους και όλες όσοι/ες ευαισθητοποιήθηκαν και δηλώνουν την ετοιμότητά τους να αλλάξουμε τα πράγματα στην Ελλάδα.
Ήρθε η ώρα των οικολογικών αλλαγών, είναι θέμα επιβίωσης. Ψηφίζουμε για τη ζωή και το μέλλον των παιδιών μας.
ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια: