2/9/12

ΠΟΙΟΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ;

Από φίλο της σελίδας  πήραμε την ακόλουθη επιστολή

"Στον Τοπικό Τύπο της 1/9  τέχοντος έτους διάβασα την είδηση ότι  στα πλαίσια του 1ου Φεστιβάλ του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης οργανώνεται  την ίδια ημέρα στο αλιευτικό καταφύγιο Λεχαινών συναυλία με τη γνωστή ρεμπέτισσα Μαριώ και είσοδο για το κοινό δωρέαν (Επισυνάπτω τα πανομοιότυπα δημοσιεύματα που προφανώς προέρχονται από σχετικό δελτίο Τύπου των διοργανωτών).
.Συνεννοήθηκα λοιπόν με τους φίλους μας και πήγαμε στην εκδήλωση.Στην είσοδο όμως της συναυλίας οι αρμόδιοι μας πληροφόρησαν ότι η είσοδος δεν είναι δωρεάν αλλά με εισιτήριο 10 ευρώ! Στις εύλογες διαμαρτυρίες μας , απάντησαν ότι έγινε λάθος και ότι ακόμη και στην καντίνα  που βρίσκεται στο άλλο άκρο της εκδήλωσης,να παμε (έχει εκμισθωθεί από τον Δήμο σε ιδιώτη) πρέπει να πληρώσουμε..
Εκεί , στην καντίνα μας περίμενε και άλλη έπληξη, αφού ενώ προπληρώναμε τις παραγγελίες φαγητών και ποτών, όταν ζητήσαμε απόδειξη, ο καντινιέρης μας απάντησε ότι δεν διαθέτει ταμειακή μηχανή και μας έδωσε ένα απλό χαρτί..
Από τους υπεύθυνους του λεγόμενου Φεστιβάλ  και της δημοτικής αρχής προφανώς ,θα περιμένα μια εξήγηση για όλα αυτά που ...αναβαθμίζουν τον πολιτισμό μας και υπηρετούν τη νομιμότητα σε καιρούς μάλιστα βαθιάς οικονομικής και πολιτισμικής κρίσης".

Δεν υπάρχουν σχόλια: