17/2/11

ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ
Πολιτική Κίνηση Ηλείας
ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΠΕΠ ΛΕΧΑΙΝΩΝ
Το ΚΕΠΕΠ Λεχαινών ήρθε πάλι στη δημοσιότητα με νέες αποκαλύψεις για τις απαράδεκτες συνθήκες λειτουργίας αυτού του κατά τα άλλα προνοιακού ιδρύματος. Αυτοί τη φορά μίλησαν οι ξένοι εθελοντές που έρχονται από διάφορα μέρη του κόσμου για να προσφέρουν λίγη ανθρωπιά σε αδύναμα ανθρώπινα πλάσματα, σε άτομα με βαριές σωματικές και πνευματικές αναπηρίες. Και μίλησαν επιτέλους τη γλώσσα της αλήθειας, χωρίς ενδοιασμούς και σκοπιμότητες.

Πώς είναι δυνατόν άραγε να συνεχίζει τη λειτουργία του ένα κρατικό υγειονομικό ίδρυμα χωρίς επαρκές και εξειδικευμένο επιστημονικό και νοσηλευτικό προσωπικό, χωρίς τις αναγκαίες εγκαταστάσεις και μέσα για τόσα βαριά περιστατικά;

Όλα αυτά τα χρόνια το ΚΕΠΕΠ Λεχαινών στην κυριολεξία λεηλατήθηκε από τους κομματικούς παράγοντες που διαγκωνίζονταν για τις θέσεις και τα αξιώματα του ιδρύματος, την ίδια ώρα που στο ίδρυμα αυτό υπέφεραν αδύναμα ανθρώπινα πλάσματα χωρίς ουσιαστική βοήθεια.

Επιτέλους ,ας μπει ένα τέρμα σ΄ αυτή την ντροπή. Το ΚΕΠΕΠ να λειτουργήσει όπως επιβάλλουν οι σύγχρονες επιστημονικές αντιλήψεις και ο πολιτισμός αυτής της χώρας.Δεν υπάρχουν σχόλια: