4/11/10

«Οικολογική Δυτική Ελλάδα»

Οι πολίτες της Ηλείας 
στηρίζουν μαζικά τον συνδυασμό
Πραγματοποιήθηκε χθές 
η κεντρική προεκλογική εκδήλωση στα Λεχαινά


Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη η κεντρική προεκλογική εκδήλωση του συνδυασμού «Οικολογική Δυτική Ελλάδα» που συμμετέχει στις Περιφερειακές εκλογές με την υποστήριξη των Οικολόγων Πράσινων.
Η εκδήλωση «φιλοξενήθηκε» στο «Καφέ/ΟΣΕ» στα Λεχαινά παρουσία του επικεφαλής του συνδυασμού Κώστα Παπακωνσταντίνου, του υποψηφίου Αντιπεριφερειάρχη Διονύση Κράγκαρη, των υποψηφίων Περιφερειακών Συμβούλων από την Ηλεία και δεκάδων πολιτών/υποστηρικτών του.
«Πολίτες που θέλουν ν` αλλάξει το τοπίο στην τοπική αυτοδιοίκηση που δεν ανέχονται την επιβολή του μνημονίου, τη διαφθορά και τα άλυτα προβλήματα της καθημερινότητας, δηλώνουν καθημερινά την πρόθεση τους να μας στηρίξουν στις εκλογές της Κυριακής. Θαρρώ ότι έχει έρθει η ώρα στο νέο Περιφερειακό Συμβούλιο της Δυτικής Ελλάδας να υπάρχει εκπρόσωπος μας. Η Ηλεία υποφέρει από τα σκουπίδια, το ακατάλληλο νερό, την υποβάθμιση των νοσοκομείων και των κέντρων υγείας. Βλέπει τα χωριά της να ερημώνουν, τα προϊόντα της να μην προωθούνται τους ΑΜΕΑ να είναι πολίτες δεύτερης κατηγορίας και τα προβλήματα της ν` αυξάνονται σε καθημερινή βάση αντί να μειώνονται! Οι υποψήφιοι που στελεχώνουν τον συνδυασμό μας στην Ηλεία είναι άνθρωποι που βιώνουν όλα τα παραπάνω 24 ώρες το 24ώρο και θα πρέπει να είστε σίγουροι ότι θα δώσουν μάχες για να επιλυθούν όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα των εκλογών»... ανέφερε μεταξύ άλλων ο Κώστας Παπακωνσταντίνου

Έγκλημα η κατάργηση του Ταμείου Πυρόπληκτων (Μολυβιάτη)
Η «ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ» προειδοποιεί ότι ακόμη και το απλό ενδεχόμενο να καταλήξουν τα αδιάθετα χρήματα (134 εκατομμύρια ευρώ) του Ταμείου Πυρόπληκτων στη «μαύρη τρύπα» του προϋπολογισμού και στους δανειστές της χώρας, αποτελεί εγκληματική πράξη και σκάνδαλο πρώτου μεγέθους.
«Πέρα από τα όσα χρειάζεται να γίνουν άμεσα σε όλα τα επίπεδα για να μην ξαναζήσουμε πουθενά την τραγωδία του 2007, χρωστάμε έστω και τώρα την άμεση επούλωση των πληγών και τη διαμόρφωση μιας βιώσιμης διεξόδου από την οικονομική, κοινωνική και οικολογική κρίση»... αναφέρει σχετική ανακοίνωση του συνδυασμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: