25/3/08

ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ Συνέδριο 29-30 Μαρτίου


Την Κυριακή 23/3 πραγματοποιήθηκε στην Πάτρα η Περιφερειακή Συνδιάσκεψη Δυτικής Ελλάδας των Οικολόγων Πράσινων.

Συμμετείχαν συνολικά 23 άτομα: από τις Πολιτικές Κινήσεις Αχαΐας (11), Αιτωλοακαρνανίας (6), Ηλείας (2) και 4 άτομα από Αθήνα (τα μέλη του ΠΣ Α. Ξενικός, Γ. Δημαράς και οι Ν. Χρυσόγελος, Δ. Ξενικού)

Στη συνδιάσκεψη δόθηκε η ευκαιρία να γνωριστούν τα μέλη των Π.Κ. των γειτονικών νομών της Περιφέρειας Δυτ. Ελλάδας, που συναντήθηκαν για πρώτη φορά και συμφωνήθηκε να υπάρχει στο εξής επικοινωνία για συντονισμό της δράσης.

Επίσης έγινε διεξοδική ανταλλαγή απόψεων και συζητήθηκαν για θέματα σχετικά με την πολιτική συγκυρία, τις θέσεις καθώς και την οργάνωση του κόμματος με αφορμή το συνέδριο το επόμενο σαββατοκύριακο.

Η Περιφερειακή Συνδιάσκεψη εξέλεξε ομόφωνα 3μελή συντονιστική επιτροπή που θα συντονίζει τη δράση της Περιφέρειας αποτελούμενη από τους Γιώργο Σταυρίδη (Αχαΐα), Ιωάννα Ρούση (Αιτωλοακαρνανία), Διονύση Κράγκαρη (Ηλεία).

Επίσης εξελέγησαν ομόφωνα για την εκπροσώπηση της Περιφέρειας στο Πανελλαδικό Συμβούλιο οι: Βασίλης Αλεξιάδης (σαν τακτικό μέλος) και Κώστας Καπρέλης (αναπληρωματικός).

Δεν υπάρχουν σχόλια: