3/2/08

ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΟΠ


Τα γραφεία της ΕΠΟΠ στα Λεχαινά στον πεζόδρομο της παλιάς αγοράς των Λεχαινών λειρουργούσαν εδώ και μήνες, αλλά χθες 2 Φεβουαρίου έγιναν τα επίσημα εγκαίνια. Ηταν και Ημέρα των Υγροτόπων η χθεσινή. Και η ημερομηνία αυτή επελέγη για να τονίσει τη σημασία που δίνει η ΕΠΟΠ στο πρόγραμμα που υλοποεί αυτόν τον καιρό(και το οποίο χρηματοδοτείται από το Υπουργείο Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας και το Ευρωπα>ϊκό Κοινοτικό Ταμείο)και που στοχεύει στην ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης για τις αξίες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Κυλλήνιος Κόλπος ,δηλαδή όλη η περιοχή μας.
Στα εγκαίνια ,λοιπόν, παραβρέθηκε πλήθος κόσμου από όλη την περιοχή και μεταξύ αυτών οι βουλευτές Κρινιώ Κανελλοπούλου (ΝΔ) και Γιάννης Κουτσούκος (ΠΑΣΟΚ), ο δήμαρχος Λεχαινών Ν.Κουλούρης, ο αντιδήμαρχος Βουπρασίας Ν.Μπαμπουσκάκης, ο δασάρχης Αμαλιάδας Λ.Πολυχρονόπουλος, δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι συλλόγων και τοπικών φορέων της περιοχής.
Εκ μέρους της ΕΠΟΠ καλωσόρισαν τους παρισταμένους τα μέλη Διονύσης Κράγκαρης και Τάκης Λαϊνάς.
Ηταν μια ωραία γιορτή με πλούσιο μπουφέ, διανομή φυλλαδίων και αφίσας και συζητήσεις για τα περιβαλλοντικά ζητήματα της περιοχής. Στα αξιοσημείωτα επισημαίνουμε και την εγγραφή νέων μελών από τη νεολαία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: