7/5/14

Παρουσίαση ευρωψηφοδελτίου Οικολόγων Πράσινων και Κόμματος Πειρατών Ελλάδας για τις ευρωεκλογές της 25ης Μαΐου

Από την Ηλεία συμμετέχει

 ο Διονύσης Κράγκαρης

Παρουσίαση ευρωψηφοδελτίου Οικολόγων Πράσινων και Κόμματος Πειρατών Ελλάδας για τις ευρωεκλογές της 25ης Μαΐου
Την κοινή κάθοδό τους στις επικείμενες ευρωεκλογές της 25ης Μαΐου 2014 ανακοίνωσαν οι Οικολόγοι Πράσινοι και το Κόμμα Πειρατών Ελλάδας, σε συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε σήμερα.
«Η μάχη είναι εδώ, η μάχη είμαστε εμείς. Όχι στην αποχή» τόνισε αναφερόμενος στις ευρωεκλογές ο συντονιστής της Εκτελεστικής Γραμματείας των Οικολόγων Πράσινων Γιάννης Τσιρώνης.
«Οι Οικολόγοι Πράσινοι λέμε ότι πρέπει να αλλάξουμε την Ευρώπη τώρα, αλλιώς οι συνέπειες θα είναι δυσάρεστες. Η σύνθεση του ευρωκοινοβουλίου θα επηρεάσει καθοριστικά τη ζωή μας», υπογράμμισε.

Αναφέρθηκε επίσης στις μάχες που έδωσαν οι Ευρωπαίοι Πράσινοι στο Ευρωκοινοβούλιο σε μείζονα θέματα, όπως το ζήτημα των σπόρων και τα κονδύλια του ΕΣΠΑ και σημείωσε ότι οι Οικολόγοι Πράσινοι έχουν άμεσα εφαρμόσιμες προτάσεις για τη χώρα και την Ευρώπη. Για την καμπάνια των Οικολόγων Πράσινων, είπε ότι «αναδεικνύει πρόσωπα και όχι προσωπεία».
Όσον αφορά στη συνεργασία με το «Κόμμα Πειρατών Ελλάδας» δήλωσε ότι υπάρχουν πολλά κοινά προγραμματικά σημεία και ότι ήδη ανήκουν στην ίδια ευρωκοινοβουλευτική ομάδα.
Ο αντιπρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του «Κόμματος Πειρατών Ελλάδας» , Θανάσης Γούναρης, τόνισε ότι υπάρχουν κοινές οπτικές με τους Οικολόγους Πράσινους σε επίπεδο ευρωπαϊκού προγράμματος.
Παρουσιάστηκαν οι υποψήφιοι από κάθε κόμμα, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι στο ψηφοδέλτιο συμμετέχουν και δύο υποψήφιοι από το Αγροτικό Κόμμα Ελλάδας.
Η εκδήλωση έκλεισε με την προβολή των σποτ της προεκλογικής καμπάνιας.
Οι 42 υποψήφιοι ευρωβουλευτές της συνεργασίας των Οικολόγων Πράσινων και του Κόμματος Πειρατών Ελλάδας εδώ: http://www.ecogreens2014.gr/oi-ypopsifioi/

Δεν υπάρχουν σχόλια: